Prästgatan 31
063102000
hud@wellnesskliniken.se

Behandlingar för kroppen

LPG

Cellulitbehandling

Förtätad bindväv tillsammans med dålig cirkulation är huvudorsaken till celluliter. Detta är en metod som verkligen fungerar mot detta problem. Den förbättrar hudstrukturen, stramar upp huden och förbättrar cirkulationen. Mycket bra att använda som massage eller lymfdränage för dig som känner dig svullen, samlar vätska eller har värk.

Prova på behandling – 700:-
1 behandling – 760:-
Kur 6 ggr – 4180:-
Kur 20 ggr – 13700:-

Omorphia 20

Omorphia 20 ersätter fettsugning och ger ett lika bra eller till och med bättre resultat.

Victus Clinics Omorphia 20 är ett mycket effektivt och säkert estetiskt system, främst tack vare en unik kavitationsteknik där endast den utvalda fettvävnaden påverkas och där fettcellerna förstörs helt.  Minska dina fettdepåer och celluliter och få en slimmad och fastare kropp.

Kombinationssystem
Omorphia 20 använder sig av en unik kombination av fem olika tekniker:

 • Kavitation
 • Radiofrekvensteknologi
 • Infrarött ljus
 • Vakuummassage
 • Mekanisk massage

Kavitation

Kavitation är en teknik som framför allt hjälper dig att bli av med oönskade fettdepåer genom att förstöra själva fettcellerna. Genom denna metod erhålls ett mycket hållbart resultat.

Fettcellerna har ett ”inbyggt minne” som gör att de annars strävar efter att återskapa sin tidigare form och storlek, varför behandlingar som inte förstör cellerna har en väldigt kortvarig effekt. Tekniken innebär också att man på ett väldigt effektivt sätt lokalt kan forma och ”skulptera” kroppen efter eget önskemål.

Kavitationsteknik i sig innebär att ultraljudet får fettcellerna att vibrera så snabbt (hög frekvens) att vakuumbubblor bildas i cellen. Till följd av detta ”sprängs” sedan fettcellernas ytterhölje (membranet) och fettet hamnar utanför cellerna. Utanför membranet kan fettet dels brytas ner på plats till snabb tillgänglig energi, som då tas upp i blodet eller också transporteras med lymfvägarna var de då antingen förbränns eller lagras i andra fettceller någon annanstans i kroppen. En unik fördel med Omorphia 20 är att ultraljudet endast träffar och påverkar den fettvävnad man vill komma åt och därför inte går ned i eller påverkar andra vävnader och organ. Omorphia 20 har därmed, som den enda i sitt slag, eliminerat den risk som annars ansetts finnas med kavitationsbehandlingar och som medfört att kavitationsbehandling ifrågasatts i vissa länder.

Behandlingsområden

 • Minskning av omfång på exempelvis buk och lår (upp till 20 cm)
 • Reduktion av celluliter
 • Reduktion av dubbelhaka, gäddhäng och “lovehandles”
 • Borttagning av besvärande fettdepåer
 • Uppstramning av överflödig hud
 • Lindring av muskel- och ledvärk
 • Minskning av porer och ökar lyster i ansiktet

Hur många behandlingar krävs?

För att uppnå bästa resultat rekommenderas en kur på tio behandlingar, två gånger per vecka i fem veckor. Man uppnår en märkbar förbättring efter varje behandling och minskning av bukomfång med upp till 20 cm har uppnåtts. Antalet behandlingar varierar och beror på kroppstyp och kostvanor.

Behandlingsresultaten påverkas också av faktorer som t.ex. hur och var fettet sitter bundet i bindväven. I allmänhet svarar kvinnor snabbare än män på behandlingen.

Före och efter behandling

För att bland annat hjälpa kroppen att transportera ut det frigjorda fettet är det viktigt att dricka rikligt med vatten i samband behandlingarna. Om det frigjorda fettet lagras eller förbränns beror på hormonet insulin. Därför vill vi att personer såväl före som efter behandling ska hålla sig borta från snabba kolhydrater som höjer det fettlagrande hormonet insulin i blodet. Det är mest effektivt att kombinera ett minskat energiintag i samband med behandlingarna med lågintensiv träning och rörelse såsom exempelvis stavgång eller promenader.

Jämförelse med plastikkirurgi och fettsugning

Kirurgiska ingrepp är alltid riskabla och innebär en viss konvalescenstid med begränsad rörlighet och arbetsförmåga. I värsta fall inträffar även oförutsedda komplikationer. För och efterbehandling kan ibland också upplevas så påfrestande att vissa måste sjukskriva sig. Med Omorphia 20 uppnår du lika bra resultat som med fettsugning, men utan återhämtningstid. Behandlingar med Omorphia 20 ger till skillnad från fettsugning också ett väldigt jämnt resultat och utan att gropar, hudveck och andra ojämnheter uppkommer.

Priser – Omorphia med kavitation

1 Behandling 40 min – 1200:- (ord pris 1500:-)

Kur 5 ggr 40 min – 6100:- (ord pris 7000:-)

Kur 10 ggr 40 min – 11300:- (ord pris 13500:-)

1 Behandling 60 min – 1440:-  (ord pris 1800:-)

Kur 5 ggr  60 min –  7180:-  (ord pris 8350:-)

Kur 10 ggr 60 min – 13460:- (ord pris 16200:-)

Övriga behandlingar

1 Behandling 20 min – 796:- (ord pris 995:-)

Kur 5 ggr 20 min – 3680:-  (ord pris 4600:-)

Kur 10 ggr 20 min –  7160:- (ord pris 8950:-)

1 Behandling 40 min – 1040:-  (ord pris 1300:-)

Kur 5 ggr 40 min – 4840:- (ord pris 6050:-)

Kur 10 ggr 40 min –  9360:- (ord pris 11700:-)

UCW Utrensande kroppsbehandling

Universal conturing wrap är en utrensande kroppsbehandling som garanterar en minskning av 15 cm på 2 timmar!

I denna behandling blir du inlindad med lindor och varm mineralrik lera som renar och avgiftar kroppen.

Om du har klastrofobi rekommenderar vi inte den här behandlingen. Om du har några sjukdomar, konsultera oss innan bokning, gärna via mail.

2 timmar –  1660:-