Förändringar på Wellnesskliniken

Grupp otonad 3

Efter 5 års samarbete mellan oss hudterapeuter och frisörer är det dags för oss hudterapeuter att ta steget ut på egna ben.

Vi känner att det är dags att utveckla vårat företag och vi vill jobba mer med försäljning än vad vi gör idag. Vi har fått möjligheten till att hamna i ett mer centralt läge och vi vill verkligen inte missa denna chans då det förmodligen är ”ones in a lifetime”

Vi är måna om utvecklingen i Stadskärnan och vi vill bidra med en mer levande butik så att hen skall bli nyfiken och vill titta in till oss!

 

Vi kommer att jobba mer i butiken än vi gjort tidigare och vi kommer att erbjuda vissa typer av drop in-behandlingar och även jobba mer med ett koncept som heter Skin Bar där du som kund kan komma in i butiken och pröva produkterna innan du köper dom!

Vi kommer även att erbjuda en hudscanning där vi kan följa utvecklingen i din hud men hjälp av rätta produkter, behandling och make-up.

 

Wellnesskliniken kommer att flytta till Prästgatan 31 (mittemot Centralpalatset i DNA-skor förra lokal) under våren. Renoveringen av lokalen är igång och vi vet i nuläget inte vilket datum det blir flytt. Vi hoppas att det blir i maj/juni. Vi återkommer så fort vi vet mer vilket datum vi flyttar.

 

Vi kommer att behålla namnet Wellnesskliniken medan frisörerna byter tillbaka till sitt gamla namn Hårfin och kommer att finnas kvar i lokalerna på Storgatan 39.

Presentkort kommer att kunna användas både på behandlingar, produkter och hos frisörer precis som idag.

wellnesskliniken