Samuel Permans Gata 29
063102000
info@wellnesskliniken.se

Injektionsbehandlingar

Botox

Botox (Botolinumtoxin) är ett renat protein som i små mängder injiceras lokalt i musklerna för att få dem att slappna av. Botolinumtoxinet blockerar receptorerna mellan nerv och muskel och kan genom det reducera linjer i ansiktet. Vanligast är att man vill justera ”argrynkan” mellan ögonbrynen, ”kråksparkarna” runt ögonen eller linjer i pannan. Varje människa är unik och oavsett om du vill föryngra käklinjen eller påverka mungiporna så hittar vi en behandling som är rätt just för dig.

Man kan även få bort spänningshuvudvärk och migrän med botox. Spända käkmuskler efter tandgissling (bruxism) och hyperhidros kan botas med botox.

Fillers

Vår hud förändras över tid, allt eftersom benstruktur, ansiktsmuskler och vår vävnad förlorar volym, vilket i sin tur påverkar ansiktsformen. För att påverka detta kan du göra en behandling med filler som består av hyaluronsyra.

Alla kvinnor och män kan få en fräschare och slätare hud, oavsett ålder, genom att använda sig av hudens egen återfuktare, hyaluronsyra (HA). Hyaluronsyra är ett naturligt ämne som finns i vår kropp och som håller huden slät och elastisk genom att binda vattenmolekyler. HA är väldigt bra på att binda fukt och resultatet blir en ökad släthet och minskad förekomst av rynkor.

En vanlig och världsledande fillerprodukt är Juvederm, som innehåller HA. Juvederm är naturliga filler som injiceras direkt in i huden med en tunn fin nål genom att tillföra fukt där det behövs tillföra volym som har försvunnit med tiden. Med det får man en diskret och naturlig förbättring av utseendet som gör att du känner dig piggare och fräschare och genom det, ökad livskvalitet.

Resultatet syns omedelbart efter behandlingen. När man behandlas med filler i ansiktet kan man få en effekt som påminner om ett ansiktslyft/softlift/facelift utan att ta till invasiva och kostsamma kirurgiska ingrepp.

Skinbooster

Skinbooster med Juvederm Volite är en unik injektionsbehandling som återfuktar på djupet och förbättrar hudens elasticitet och ger huden lyster. Denna behandling är en hudföryngring till skillnad från andra fillers som är volymbehandling. Medlet innehåller en tunn specialutformad hyaluronsyrebaserad filler som injiceras ned i läderhuden, där den sedan stimulerar huden att bilda mer collagen- och elastin och binda vatten. Med metoden förses huden med massa fukt och därmed får huden helt ny lyster, elasticitet och spänst.

Vi har nu inlett ett samarbete med Josephine Malming, injektionsspecialist, som driver Skincare Stureplan. 

Är du intresserad av att boka en tid hos Josephine, kontakta oss gärna!